To gange Lasse i stribet

OB har hentet to nye spillere ind i truppen. 27-årige Lasse Nielsen og 31-årige Lasse Kryger.

FC Vestsjælland-spilleren Lasse Nielsen er OB'er fra mandag formiddag. Han mener selv, OB matcher hans sportslige ambitioner og han har sagt nej til udenlandske klubber, der også har ønsket Lasse Nielsen.

Lasse Nielsen og Lasse Kryger kommer fra henholdsvis FC Vestsjælland og AC Horsens.

- Lasse Nielsen har været en del af en meget stærk defensiv i FC Vestsjælland, og han har selv været en af foregangsmændene i en vanskelig sæson som oprykkerhold. Når vi sammenholder dette med hans lederegenskaber samt professionelle og hårdt arbejdende indstilling, ser jeg frem til at opleve, når han bliver en del af vores trup i de næste to sæsoner, siger OB's sportsdirektør Jesper Hansen til klubbens hjemmeside.

Kryger som back

Lasse Kryger glæder sig til at skulle spille i OB, og selvom han er tiltænkt en backposition, mener han har har evnerne til også at lave mål for de blå/hvide.

Fynske Lasse Kryger har spillet på flere positioner, i de forskellige klubber han har spillet i, men i OB er han tiltænkt rollen som erstatning for Esben Ruud.

- Vi kender Lasse Kryger fra mange Superligasæsoner som kantspiller, og tidligere har han også optrådt som angriber. I OB forventer vi, at han primært skal konkurrere på højre back, hvor han kan være med til at fylde ud efter Espen Ruud. Lasse Kryger kommer med et stort løbepensum og styrke i hovedspillet, og i den seneste sæson lavede han 12 mål for AC Horsens. Han byder desuden ind med erfaring i en ellers ung trup, siger cheftræner Troels Bech til ob.dk.

Lasse Nielsen skifter til striberne fra FC Vestsjælland på en fri transfer, mens den Lasse Kryger er købt i AC Horsens.

Begge spillere har skrevet under på to-årige kontrakter, der træder i kraft med øjeblikkelig virkning.

Oversigt

    Oversigt