Gaxe solgt til Sønderjyske

Superligaklubben OB solgte onsdag forsvarsspilleren Jacob "Gaxe" Gregersen til Sønderjyske. Gaxe har i længere tid ikke haft plads på OB?s superligahold, og det har derfor været et spørgsmål om tid, hvornår Gaxe ville forlade de stribede.

-

Superligaklubben OB solgte onsdag forsvarsspilleren Jacob "Gaxe" Gregersen til Sønderjyske. Gaxe har i længere tid ikke haft plads på OB?s superligahold, og det har derfor været et spørgsmål om tid, hvornår Gaxe ville forlade de stribede. Parterne er enige om at holde salgssummen hemmelig.

- Jeg er naturligvis ked af at forlade OB. Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg har været meget glad for at være i klubben. Men set i lyset af den manglende udsigt til fast spilletid har jeg valgt, at takke ja til tilbuddet fra Sønderjyske, der satser hårdt på at vende tilbage til SAS Ligaen, siger Gaxe til OB Online.

Den 31-årige Gaxe kom fra FC Nordsjælland og han nåede at spille halvanden år i klubben.

- Siden Gaxe for halvandet år siden kom til OB fra FC Nordsjælland har han været en vigtig brik på holdet. Han har ydet en stor indsats i midterforsvaret, og derfor har han sin store andel i sidste sæsons fjerdeplads. På grund af konkurrencesituationen har Gaxe dog haft svært ved at fastholde sin stamplads efter sommerpausen, og med salget til SønderjyskE får han nu mulighed for at få gang i karrieren igen, siger OB?s direktør Kim Brink.

Gaxe nåede at spille 39 kampe og score to mål for OB.

Oversigt

    Oversigt