Gazelle-kåring til jobcenter i Middelfart

Beskæftigelsesregion Syddanmark har kåret Jobcenter Middelfart som gazelle-jobcenter i Syddanmark på grund af flotte resultater med at få kontanthjælpsmodtagere i aktivering.

De flotte resultater er opnået for ledige kontanthjælpsmodtagere i matchgruppe 2, der er i virksomhedsrettet aktivering.

Arbejdsmarkedsstyrelsen og beskæftigelsesregionerne satte i juni 2009 gang i en landsdækkende kampagne, for at at flere kontant- og starthjælpsmodtagere, der har problemer ud over ledighed, i aktive tilbud på en arbejdsplads. Det vil sige i den såkaldte matchgruppe 2.

Baggrunden for kåringen af Jobcenter Middelfart er, at centret har haft en stor stigning - på 364 procent - i antallet af kontanthjælpsmodtagere i matchgruppe 2 i virksomhedsrettet aktivering siden kampagnens start i juni 2009.

Det er et resultat, som ligger blandt de bedste i Syddanmark.

- Det er en stor anerkendelse af det store arbejde, som jobcentrets medarbejdere har ydet overfor denne målgruppe af ledige, som netop står længst væk fra arbejdsmarkedet. Roserne lyder samtidigt til de lokale virksomheder, som har påtaget sig det sociale ansvar og gjort en stor forskel for de mennesker, som er kommet i arbejde. Det er godt gået af de lokale virksomheder, som virkelig er med til at gøre en forskel, siger borgmester Steen Dahlstrøm.

Kampagnen løber indtil udgangen af juni 2011.

Oversigt

    Oversigt