I det fynske folks tjeneste

Gennemgik konti for Anni

Rufferisagen mod Anni Brinch fortsætter i denne uge. Anni fortæller, at ægtemanden Erik Damgaard hjalp hende med at få overblik over indtjeningen fra bordeller

Finansmanden Erik Damgaard havde tilsyneladende et ganske godt indblik i sin kæreste og senere kone, Anni Brinchs, økonomiske interesser i bordelbranchen.

Finansmanden Erik Damgaard havde tilsyneladende et ganske godt indblik i sin kæreste og senere kone, Anni Brinchs, økonomiske interesser i bordelbranchen.

Anni Brinch, der tidligere har heddet Anni Fønsby, står i disse dage anklaget ved retten i Odense tiltalt for sammen med en veninde at havde tjent mere end 11 millioner kroner på drift af otte bordeller over hele landet.

Anni Brinch har tidligere forklaret, at hun i flere omgange lånte hundredtusinder af kroner til veninden til køb af bordellerne. Veninden afdrog på lånene løbende med overskuddet fra bordellerne.

Og for at holde styr på, hvor meget veninden lånte og betalte tilbage, lavede Erik Damgaard en oversigt over Annis konti og hvor mange penge, der kom ind på dem. Det forklarede Anni Brinch mandag i retten.

- Det er Erik, der har siddet og gennemgået kontoerne for at få et overblik over, hvad hun betaler, forklarede Anni i retten.

Parret blev i april sidste år begge anholdt i forbindelse med politiets aktion mod samtlige bordeller, men Erik Damgaard blev kort efter løsladt og er ikke tiltalt i sagen.

- Jeg tror, at jeg har været som en anden mand med en kone, der har en frisørsalon, hvor toiletbrættet er løst, og som så har skruet det fast. Men jeg har aldrig købt noget ind eller rådgivet om noget, sagde han, da han blev løsladt.

Anni har under hele sagen fastholdt, at hun har været økonomisk involveret i køb af bordellerne, men at hun intet har haft at gøre med daglige drift. Her var der ifølge Anni Brinch snarere tale om et fællesskab af kvinder, der ønskede gode trygge forhold at arbejde under og gik sammen om at betale en række fællesudgifter.