I det fynske folks tjeneste

Gensidige beskyldninger om løgn

Stina Willumsen beskylder Erik Simonsen for at lyve, og han beskylder hende for at lyve

SF og De Radikale beskylder hinanden for at lyve efter den dramatiske afslutning på valget i Odense. Erik Simonsen nægter at have fået SFs opbakning som borgmester.

Han lyver

Erik Simonsen fik  borgmesterkæden serveret på et fad af venstrefløjen i Odense Byråd, da det stod klart at De Radikale blev tungen på vægtskålen. Men selvom Erik Simonsen havde lanceret sig selv som borgmesterkandidat valgte han at pege på Jan Boye som borgmester.

- Jeg havde ikke opbakning fra flertallet. SFerne ville ikke pege på mig, og derfor lavede jeg en aftale med Jan Boye, sagde Erik Simonsen, da konstitueringen var faldet på plads.

- Det er løgn. Vi var samlet til et møde med Erik Simonsen. Vi gjorde det lysende klart, at vi ville pege på ham som borgmester - det var jo netop formålet med mødet, siger Stina Willumsen fra SF.

Hun lyver

Men denne udlægning kan Erik Simonsen ikke genkende.
 
- Hun lyver. SFerne har ikke kigget mig i øjene og sagt; Erik vi peger på dig som borgmester, siger Erik Simonsen.

Politisk surrealisme

- Det er dobbeltspil og nærmest politisk surrealistisme fra De Radikales side, lyder kommentaren fra SFeren Karsen Hønge. 

Se Erik Simonsens udlægning af den dramatske konstituering, når vi sender et direkte interview med Erik Simonsen fra hans  bopæl klokken 19.30.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.