Gerningsmand til knivstik pågrebet

En 16-årig pige fra Odense overlevede lørdag et drabsforsøg, hvor hun blev stukket med en kniv tæt på hjertet. Den 19-årige gerningsmand er nu blevet anholdt af Fyns Politi, Odense. Han fremstilles tirsdag i grundlovsforhør sigtet for drabsforsøg samt flere tilfælde af vold.

Spor førte til lejlighed i det vestlige Odense

Under en fest i Ørstedgade natten til søndag blev en 16-årig pige stukket med en kniv tæt på hjertet af en 19-årig mand.

Gerningsmanden kom op at skændes med den 16-åriges kæreste og efter en del tumult greb den 19-årige mand pigen om halsen og stak hende.

Pigen blev opereret på OUH, og er nu uden for livsfare. Jack Lideke fra Fyns Politi, Odense, oplyser mandag til TV2/Fyn, at hun endnu ikke kan afhøres, men han forventer det vil ske en af de nærmeste dage.

Efter knivstikkeriet stak manden af, og weekenden over har politiet ledt efter ham. Et spor ledte mandag politiet til en lejlighed på Højemarksvej i Odense V., hvor den 19-årige blev anholdt uden dramatik. Fyns Politi oplyser, at han indtil videre ikke har ønsket at udtale sig.

Flere tilfælde af vold

Den 19-årige er i øjeblikket prøveløsladt efter en dom for vold, og politiet var allerede tidligere på aftenen på udkig efter ham, fordi han havde nikket en anden mand en skalle.

Oversigt

    Oversigt