I det fynske folks tjeneste

Gidseldrama i Odense

En far og hans datter blev torsdag aften udsat for vold og trusler under en frihedsberøvelse i deres lejlighed i det sydøstlige Odense. Kun fordi det lykkedes faderen at slippe over til en nabo, blev politiet alarmeret og kunne anholde fem mænd.

-

En far og hans datter blev ifølge politiet udsat for vold og frihedsberøvet i deres egen lejlighed af familie fra Irak. Politiet i Odense har anholdt fem mænd. En far og hans datter blev torsdag aften udsat for vold og trusler under en frihedsberøvelse i deres lejlighed i det sydøstlige Odense.

Kun fordi det lykkedes faderen at slippe over til en nabo, blev politiet alarmeret og kunne anholde fem mænd. Den vagthavende i Odense Politi forventer, at flere af de anholdte vil blive fremstillet i grundlovsforhør i løbet af fredagen, sigtet for vold, frihedsberøvelse og trusler.

På et tidspunkt skal der have været op til 10 uvelkomne personer i lejligheden på Mælkehatten. De har ifølge politiet tilknytning til en irakisk familie, hvis 15-årige søn har været forsvundet i nogle dage.

Han har tidligere kendt datteren på Mælkehatten, og familien har ifølge politiet troet, at hun har noget med sønnens forsvinden at gøre. Den 15-årige søn er fortsat forsvundet, oplyser politiet. /ritzau/

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.