Glamsbjerg: Politi angrebet af tre hunde

En mand i Glamsbjerg, der er kendt for en særpræget traktorkørsel, lod søndag sine hunde angribe politifolk.

To politibetjente blev søndag aften angrebet af tre hunde - en rottweiler, en labrador og en schæfer - da de opsøgte en 33-årig mand, på hans bopæl ved Glamsbjerg vest for Odense. Det oplyser Fyns Politi.

Politifolkene trak deres tjenestepistoler, og den politimand, der stod forrest afgav to skud mod de to forreste hunde, hvilket fik alle tre hunde til at tage flugten.

Det hele startede med, at Fyns Politi modtog en anmeldelse om, at den 33-årig mand kørte rundt i sin traktor i området i spirituspåvirket tilstand.

Da patrulje nåede frem, flygtede manden i traktoren ind i et skovområde, hvor det i første omgang lykkedes ham at undslippe politiet, fordi patruljevognen kørte fast.

Da politiet efterfølgende dukkede op på mandens adresse, blev betjentene angrebet af mandens tre hunde.

En dyrlæge aflivede efterfølgende den ene af de to hunde, der var ramt af skud, mens den anden bliver opereret.

Den 33-årige blev anholdt. En ransagning på hans ejendom afslørede en del fyrværkeri.

Han er sigtet for diverse overtrædelser af færdselsloven, vold mod tjenestemand og overtrædelse af fyrværkerilovgivningen.

Manden er godt kendt af politiet i forvejen. Så sent som i august blev han sigtet for vold mod tjenestemand, idet han forsøgte at vædre en patruljevogn med sin traktor, ligesom han efterfølgende truede med at slå politifolkene ihjel.

Fyns Politi har endnu ikke taget stilling til, om manden skal fremstilles i grundlovsforhør.

Oversigt

    Oversigt