Min mening: God økonomisk politik giver velfærd og motorvej

Erling Bonnesen (V) giver garanti for, at Venstres politik giver penge til velfærd og motorvej.

Af Erling Bonnesen, folketingskandidat, Venstre

Som venstremand og revisor før jeg blev politiker, er jeg meget glad for, at vi i Venstre nu kan dokumentere, at vi har sikret, at der igen er styr på Danmarks økonomi.

Det er derfor, vi kan give et velfærdsløfte, uden skattestigninger og samtidig afsætte penge til investeringer i fremtiden. For eksempel næste etape på den fynske motorvej, støjskærme, nye sundhedshuse, flere læger, flere sygeplejersker, flere politibetjente og mange andre investeringer i fremtiden.

Min mening - på vej mod valg

Fortsat styr på økonomien kræver også, at vi holder Danmark på sporet.

Derfor vil vi fastholde skattestoppet og skabe grundlag for endnu flere arbejdspladser gennem gode erhvervsvilkår, så der kan investeres i fremtidens vækst og udvikling.

Socialdemokratiet er på økonomisk slingrekurs

Socialdemokraterne melder nu ud med nye skattestigninger til danskerne. Det betyder blandt andet, at boligskatterne vil stige som følge af socialdemokraternes halvskjulte oplæg. Den socialdemokratiske skatteopfindsomhed er stor. 

Eksempelvis vil socialdemokraterne igen beskatte borgerne på værdien af fri telefon. Samtidig vil det medføre nyt bureaukrati. Socialdemokratiet vil igen jagte lønmodtagerne med spørgsmål om deres mobiltelefon kun er til arbejdsbrug eller der også har været et enkelt opkald derhjem.

Samtidig vil socialdemokraterne pålægge virksomhederne nye byrder, som vil køre væksten og Danmark baglæns og give færre arbejdspladser.

Socialdemokraterne er på økonomisk slingrekurs og kører Danmark baglæns.

Oversigt

    Oversigt