I det fynske folks tjeneste

Gode og sunde fødevarer i fokus

Det Fynske Dyrskue 2014 sætter fokus på gode råvarer og fynske fødevarer.

Det Fynske Dyrskue 2014 sætter fokus på gode råvarer og fynske fødevarer.

Forberedelserne til Det Fynske Dyrskue 2014 er i fuld gang. Årets dyrskue sætte fokus på dansk landbrug, gode råvarer og sunde fødevarer i dagene 13.-15. juni på Dyrskuepladsen i Odense.

Som noget nyt er der i år opsat boder, hvor der sælges alt fra friskslagtet kød, friskplukkede krydderurter og sprøde grøntsager til fynsk honning, øl, vin, frugt og meget mere.

På torvepladsen vil dyrskue-gæsterne kunne møde producenterne bag de mange fødevarer og få en smagsprøve.

Tilmeldingen af dyr er allerede i fuld gang, og det samme gælder tilmeldingen for erhvervsudstillere.

- Tilstrømningen blandt erhvervsudstillerne har været stor i år. Vi har udstillere af alt fra traktorer, entreprenørmaskiner og pillefyr til brugskunst og havemøbler, og vi har kun få ledige pladser tilbage. Også tilmeldinger af dyr er i fuld gang, og her kan vi melde om stor tilslutning blandt især hestene, siger dyrskuechef Gitte Bech.

Ved du noget? Så send os et tip