Første weekend i november: Gode solchancer i det fynske

Weekenden bliver en solrig én af slagsen. Både lørdag og det meste af søndag bliver med solskin i det fynske.

Den første weekend i november tyder på at blive en solrig efterårsweekend. 

Ugen op til weekenden har været præget af meget forskelligt vejr. Der har både været koldt og blæsende, men også varmt og med enkelte solstråler i det fynske. Det samme kommer til at gælde for weekenden.

Fredag, hvor der ellers er mange fynboer, der skal ud og fejre, at juleøllene kan blive sat på bordet året ud, bliver en ustadig optakt til weekenden, der byder på solrigt efterårsvejr.  

- Fredagen starter med mange skyer, og i løbet af dagen kommer der noget regn vestfra, da der er en koldfront, der skal ind og passere landet, fortæller vagthavende meteorolog ved Danmarks Meteorologiske Institut (DMI), Lars Henriksen, til Ritzau. 

Vejdirektoratet varsler også om kraftig vind på Storebæltsbroen fredag morgen. 

Senere på dagen vil solen komme frem i det fynske, og den giver ikke slip på Fyn lige foreløbig. 

Solrige lørdag

Den første weekenddag bliver en tør og solrig én af slagsen. Det tyder det i hvert fald på, hvis man kigger på DMI's prognoser. 

Temperaturerne vil fortsat ligge på mellem 9 og 12 grader, men solen vil komme til at være fremme det meste af dagen.  

- Så lørdagen ser faktisk rigtig pæn ud. Det er i hvert fald en stor kontrast til fredag, siger Lars Henriksen til Ritzau. 

Søndagen bliver ikke nær så solrig som lørdag. Weekendens sidste dag starter med en smule sol på himlen. I løbet af dagen kommer skyerne virkelig frem og dominerer søndagens vejr. 

Oversigt

    Oversigt