GOG fik ingen DM-revanche

Der var stor forskel på sidste års guld- og sølvvindere i dansk herrehåndbold lørdag eftermiddag. FCK Håndbold tævede GOG Svendborg med 33-26.

GOG Svendborgs håndboldherrer havde sat næsen op efter DM-revanche mod FCK Håndbold lørdag eftermiddag, men i stedet for oprejsning fik fynboerne en mindre mental blodtud med hjem fra opgøret i Frederiksberg Opvisningshal, der endte 33-26 til hjemmeholdet.

Gæsterne kom helt skævt ind i kampen, der altså var en gentagelse af sidste års DM-finaleopgør. GOG fik slet ikke gang i det kontraspil, der ellers er fusionsklubbens varemærke, og samtidig var norske Steinar Ege klippesolid i FCK-målet.

Hans redninger betød blandt andet, at FCK gradvist øgede sin føring i løbet af første halvleg til pausestillingen 20-12. Københavnerne fortsatte dominansen frem til stillingen 31-17 midtvejs i anden halvleg. Herefter slappede værterne af og lod GOG hale en smule af føringen ind, men tæt på uafgjort kom udeholdet ikke. Og selv om afstanden mellem de to hold til sidst var skrumpet ind til syv mål, var forskellen på de to hold reelt langt større.