GOG fortsætter fin fremmarch på tre fronter

Liga, pokal og Europa. Håndboldholdet fra GOG har travlt for tiden, men endnu har fynboerne formået at holde fokus selvom holdet har mange kampe

Egentlig tales der om liga og det Europæiske eventyr i GOG. Men vejen frem mod næste sæsons Final-four, pokalturneringens finalestævne, er så småt også begyndt at fylde hos de gule fra Sydfyn.

Således drog Laen, Larsen og resten af mandskabet torsdag aften på en længere bustur til hovedstaden, hvor man i femte runde af pokalturneringen mødte traditionsklubben IF Stadion fra 2.division.

En kamp der, set udefra, aldrig for alvor blev sportsligt spændende. Efter 17-6 ved pausen kørte GOG en sikker sejr på 28-19 i hus. Profilerne Lasse Kronborg og Niclas Kirkeløkke sad over og GOG brugte kampen til blandt andet at give tre talenter fra U18-mandskabet spilletid.

På lørdag venter næste opgave, hvor Ribe-Esbjerg venter på hjemmebane i ligaen. Endnu en vital kamp, da GOG på ingen måde at sikre på en plads i slutsspillet. Der skal derfor hurtigt tankes energi i en tid med mange kampe. Et fokus Thorsten Laen og klubbens fysioterapeut talte om, da de gæstede TV 2/Fyns studie i sidste uge. Se den video øverst i denne artikel.

Oversigt

    Oversigt