GOG forventer tæt dyst i fyldt arena

Når GOG Svendborg TGI søndag eftermiddag tager imod FC Barcelona, bliver det for øjnene af 4000 tilskuere, der efter al sandsynlighed kan se frem til et tæt opgør.

Champions League opgøret spilles i Arena Fyn i Odense - og indeholder store danske profiler på begge sider. Det faktum kan have været betydende for, at 3800 allerede har sikret sig billet til kampen. De sidste 300 billetter sælges i døren.

Når GOG's profiler som Peter Henriksen, Kasper Nielsen og Niklas Landin står over for Barcelonas danske stjerner Joachim Boldsen, Kasper Hvidt, Jesper Nøddesbo og Mikkel Hansen bliver det med æren på spil. Ingen af holdene kan komme videre i Champions League, men i GOG forventer man et tæt og intenst opgør.

- Jeg er sikker på, det bliver en fed og jævnbyrdig kamp med masser af mål og show - og der vil blive gået til stålet, siger marketingschef i GOG, Jacob Jørgensen.

- Og så er det jo nogle fantastiske kulisser. Det er rigtigt dejligt for os at slutte Champions League af med en fyldt hal.

Trods en sløv sæson i den danske liga forventer både spillere og trænere, at det er muligt at hente en sejr i eftermiddag.

- Vi går efter sejren foran et stort hjemmepublikum. Vi slog Barcelona for et år siden i Odense, og det vil vi gøre igen. Vi har aftalt, at vi tager chancen og giver os fuldt ud, siger cheftræner Ulf Schefvert.

Kampen fløjtes op klokken 15.50 i Arena Fyn. Se indslag om kampen i TV2/FYN i aften klokken 19.30.
 

Oversigt

    Oversigt