GOG har fundet pengene

Håndboldklubben GOG Svendborg har fundet de 3,5 millioner kroner, som er nødvendige for at drive klubben videre.

De økonomiske trængsler er i første omgang afværget i den sydfynske håndboldhøjborg GOG Svendborg. Presset af en svindende egenkapital har klubben været ude at lede efter nye investorer, og ifølge direktør Arne Buch er missionen lykkedes.

- Vi når vores første målsætning på 3,5 millioner kroner inden ugens udgang. Det betyder ikke, at vi stopper her, men det giver os den nødvendige likviditet, siger direktøren.

Kapitaltilførslen er kommet i stand ved at sælge ud af klubbens A-aktier. Dermed er der igen kommet penge i den kasse, der var meget tæt på at være helt tom efter en sæson, hvor spillerne endda måtte acceptere en lønnedgang på 20 procent for at redde klubben. De ekstra millioner ændrer imidlertid ikke på planerne om at rykke kvindeholdet nordpå i samarbejde med Odense Håndbold.

- Vi er der ikke helt endnu, men det er formalia, der mangler at komme på plads, siger Arne Buch.

De nye GOG-investorer tæller en bred kreds af mennesker, lige fra erhvervsfolk til tidligere spillere som Torsten Laen, der også har valgt at give sin tidligere klub en håndsrækning. Der vil snarest muligt blive holdt en ekstraordinær generalforsamling og sammensat en ny bestyrelse, blandt andet bestående af nye investorer.

Oversigt

    Oversigt