GOG henter første sejr efter skidt sæsonindledning

Efter to liganederlag i træk lykkedes det GOG at hente sæsonens første sejr, da Mors-Thy ude blev slået.

Håndboldherrerne fra GOG fik onsdag endelig lidt medvind, da holdet hentede sin første sejr i tredje forsøg i Primo Tours Ligaen.
Efter en trist sæsonindledning lykkedes det GOG at vinde ude mod Mors-Thy Håndbold, som blev besejret 29-23.

Dermed kom DM-finalisten fra den seneste sæson på pointtavlen efter nederlag i sæsonens to første kampe, og sejrens størrelse betød, at GOG avancerede til sjettepladsen.

Tabte DM-guld

GOG lagde ud med overraskende at tabe ude mod Fredericia Håndbold i første runde.

Nederlaget blev fulgt op af endnu en nedtur, da det på hjemmebane efterfølgende også blev til nederlag mod mesterholdet Aalborg Håndbold.

Inden sæsonen begyndte, vandt Aalborg også Super Cup 2019 ved at besejre GOG, da nordjyderne i finalen sejrede med fem mål.

I juni måtte GOG også se sig besejret i kampen om DM-guldet, da Aalborg vandt den tredje DM-finale.

Femmålskytte

Onsdag var kursen dog lagt mod succes og sejr efter første halvleg, da GOG var foran 15-10.
Emil Bergholts scoring efter ti minutter i anden halvleg betød dog spænding, da hjemmeholdet reducerede til 17-19, og det blev også 18-20, inden gæsterne trak fra og sejrede med seks mål.

Emil Jakobsen scorede seks gange på seks forsøg, mens Emil Lærke blev noteret for fem mål for GOG.
Hos hjemmeholdet blev Erik Thorsteinsen Toft topscorer med fem mål.