GOG: Kildelund skifter til jyske rivaler

GOG-fløjen Kasper Kildelund skifter til håndboldrivalerne fra Team Tvis Holstebro fra den kommende sæson.

20-årige Kasper Kildelund er fra den kommende sæson ny mand på højrefløjen i Team Tvis Holstebro. Kildelund har indgået en treårig kontrakt, der løber frem til 2019.

Tvis-træner Patrick Westerholm kalder Kildelund for et af de største fløjtalenter i dansk håndbold.

- Jeg har fulgt ham gennem en længere periode, og der er tale om en ung spiller, der kan rigtig mange ting på en håndboldbane. Han er stærk i sine afslutninger, og via sin opvækst i GOG er han en fremragende kontraspiller.

- Jeg mener, han har et uforløst potentiale, og det er jeg helt sikker på, vi kan indfri i Tvis, siger Westerholm til klubbens hjemmeside.

Træneren vurderer, at Kildelund har potentiale til at gå samme vej som Patrick Wiesmach, som GOG'eren afløser i Tvis.

- Kasper har mulighed for at tage samme tur som Patrick og gå fra at være et ungt stortalent til at blive landsholdsfløj, siger Westerholm.

Kildelund ser frem til klubskiftet og erkender blankt, at det handler om at få spilletid.

- Jeg skal spille mere, end jeg gør nu, hvis jeg skal udvikle mig. Så jeg skal til Tvis for at få spilletid og mere ansvar, siger han.

Navnet Kildelund og GOG hænger uløseligt sammen, og han er klar over, at der venter en omvæltning, når han rykker til Holstebro.

- Jeg har altid spillet i GOG, og jeg kan nærmest ikke komme ind i hallen uden af møde noget familie. Men det er sundt at prøve noget nyt, og noget af det, jeg har hørt om Tvis, er, at der er et godt klubliv, et stærkt sammenhold og et godt træningsmiljø.

- Som sådan kender jeg ikke så meget til mine kommende holdkammerater, men jeg kan konstatere, at Tvis har lavet en række flotte resultater i de senere år.

- Så jeg glæder mig til at komme til en klub, der hele tiden ønsker at udvikle sig, siger Kildelund.

Han er noteret for i alt 41 kampe og 118 mål på diverse ungdomslandshold.

Oversigt

    Oversigt