GOG klar til pokalfinale

GOG Svendborg kvalificerede sig lørdag til finalen i Nordea Cup, da holdet i semifinalen besejrede Bjerringbro/Silkeborg 31-27. Fynboerne møder nu KIF Kolding.

Kampen mellem nummer to og tre i Tele2 Ligaen blev et drama uden lige. GOG havde overtaget før pausen, og førte fortjent 18-15 efter første halvleg.

I begyndelsen af anden halvleg erobrede Bjerringbro-Silkeborg derimod overtaget. De fik hurtigt udlignet, og så fulgtes de to hold ellers ad.

Med 17 minutter igen fik Lars Krogh Jeppesen sin tredje to minutters udvisning, hvorefter GOG Svendborg gik mere offensivt til værks i forsvaret.

Gæsterne fra midtjylland formåede at komme foran 26-24, men i slutfasen trak fynboerne fra til slutstillingen 32-27.