GOG knuste FCK

FCK indkasserede en øretæve på egen bane, da GOG var på besøg i mændenes håndboldliga. Håndboldherrerne fra GOG var en klasse bedre end FCK i lørdagens ligakamp i Frederiksberghallen, hvor gæsterne kunne tage hjem med en sikker sejr på 38-30 efter pauseføring på 22-16.

GOG-spillerne virkede langt mere oplagte fra kampens start og havde flere tangenter at spille på end et meget stillestående FCK-mandskab.

Der blev forsøgt flere omrokeringer fra FCK's side, men GOG have intet besvær med at svare igen hverken forsvarsmæssigt eller i angrebet.

Topscorer for GOG blev Klavs Bruun Jørgensen med otte scoringer, mens Frank Løke ligeledes stod for otte af FCK's mål.