GOG-kvinder besejret i fyldt arena

Nye omgivelser og støtte fra over 4000 tilskuere var ikke nok, da håndboldkvinderne fra GOG i aftes mødte FCK i Arena Fyn

Efter jævnbyrdigt spil i kampens tyve første minutter trak FCK'erne fra, og gæsterne kunne gå til pause med en føring på 14-9.

Pausen pustede dog kortvarigt liv i de fynske piger. Tre hurtige scoringer og en stilling på 12-14 kunne have bragt GOG tilbage i kampen. Men det tillod det sjællandske mandskab ikke. Med gode kontraløb udnyttede FCK'erne fynboernes overtal af tekniske fejl, og GOG fik aldrig tag på kampen igen.

Trods gode indsatser fra målmand Inna Suslina og henholdsvis Trine Jensen og Anette Hovind Johansen med hver seks mål måtte GOG se sig besejret med 24-28 i deres allerførste kamp på den nye hjemmebane.