Jyske tæv: GOG langt fra toppen efter stort nederlag

Med en sejr på ti mål over GOG holdt TTH Holstebro snor i Aalborg på førstepladsen i den danske håndboldliga.

Slingrekursen fortsætter for sidste sæsons sølvvindere fra GOG. Onsdag aften tog håndboldherrerne fra TTH Holstebro en sikker sejr på hjemmebane mod netop GOG.

Med den overbevisende sejr på 33-23 indtager TTH Holstebro en andenplads i den bedste danske liga i håndbold for herrer, Primo Tours Ligaen.

TTH's Magnus Bramming blev kampens topscorer med otte mål.

Kampen startede med en 1-0-føring til gæsterne, men kort efter blev GOG sat af.

TTH's målmand reddede lige knap halvdelen af GOG's skud mod mål, hvilket også var med til at bringe TTH foran fra start. TTH kunne gå til pause med en føring på 20-9.

Spændingen udeblev også i anden halvleg, hvor TTH fortsatte med selvsikre scoringer og gode redninger. Det bragte holdet foran med hele 14 mål midt i anden halvleg.

TTH Holstebro har efter onsdagens kamp 17 point denne sæson, hvilket er fire point færre end førerholdet, Aalborg Håndbold, der tidligere onsdag vandt over Bjerringbro-Silkeborg.

Inden onsdagens kamp lå TTH Holstebro på samme antal point som Skjern, men nu er TTH igen stukket fra Skjern med to point.

GOG har for tiden mange kampe, da fynboerne også spiller i Champions League. Her ligger klubben nummer tre i gruppespillet, mens de i den danske liga ligger nummer otte.