GOG måtte bøje sig for vestjysk sejrs-stime

GOG tabte torsdag aften med fire mål til Team Tvis Holstebro. GOG gik ellers til pause med en to-målsføring.

Team Tvis Holstebro blander sig i toppen af Boxer Herreligaen, efter at det torsdag aften blev til en 30-26-sejr over GOG Håndbold.

Dermed når Holstebro op på 18 point efter 13 kampe i den tætte liga, hvor både Bjerringbro-Silkeborg, KIF Kolding København og Århus Håndbold har samme pointtal, men for 14 kampe.

GOG Håndbold bliver på 15 point for 14 kampe.

Team Tvis Holstebro har leveret en imponerende stime af sejre på det seneste, og aftenens sejr over GOG var Holstebro-klubbens femte ligasejr i træk, mens hjemmeholdet også fik revanche for et stort nederlag, da man besøgte GOG.

Akutaaneq Kreutzmann bragte ellers GOG Håndbold foran 7-4 efter ti minutters spil, men hjemmeholdet fik kontakt ved 6-7, før gæsterne tog fra og oparbejdede en firemålsføring.

Med ti minutter igen af første halvleg var gæsterne foran med 15-11, men Holstebro-holdet kom tilbage mod slutningen, hvor stillingen var 18-18 med et par minutter tilbage.

Alligevel lykkedes det gæsterne at løbe fra mod slutningen, og efter scoringer af Andreas Holst Jensen og Kenneth Dahl Jørgensen gik holdene til pausen med en GOG-føring på 20-18.

Tre scoringer i træk af hjemmeholdet skabte først kontakt og siden føring efter 35 minutter, og Jonas Larholm kunne på et straffekast bringe Holstebro foran 22-21 efter 38 minutter.

Føringen blev udbygget til 24-21 ved Patrick Wiesmach med 19 minutter igen, men med et kvarter igen var stillingen lige - 24-24.

Herefter stod der Holstebro på kampen i slutfasen.

Jonas Larholm scorede 11 gange for hjemmeholdet, mens Andreas Holst Jensen scorede ni gange for GOG.