GOG misser semifinalen

Med en sejr på 26-22 over Århus gjorde GOG sit for at sikre en semifinaleplads. Men da Skjern samtidig vandt over Team Tvis Holstebro røg fynboerne i stedet ud af slutspillet.

GOGs sejr over Århus var aldrig i fare, og endte med en sikker sejr til sydfynboerne på 26-22. Kampen i Gudmehallen sluttede 10 minutter før kampen i Skjern, og herefter ventede alle i Gudme spændt på resultatet af den anden slutspilskamp.

Skjern var i store perioder af kampen foran med fem mål, men i den afgørende slutspurt fulgtes de to hold helt tæt ad, og med få minutter tilbage var stillingen uafgjort 26-26. Et uafgjort resultat var nok og ville sende GOG i semifinalen på Skjerns bekostning.

Men Skjern var stærkest til sidst, og vandt efter en nervepirrende afslutning med 29-28, og sendte dermed GOG ud af slutspillet.

Team Tvis Holstebro og Skjern går nu begge videre til semifinalen, mens GOG som oprykkere må tage til takke med at have leveret en overraskende flot præstation.