GOG Odense skal skaffe syv millioner

Fremtiden for fynsk kvindehåndbold tegner dyster. Derfor mødtes Odense GOG tirsdag aften med sponsorer og investorer for at finde ud af, om der er økonomisk opbakning til at fortsætte i næste sæson.

Odense GOG skal bruge 7 millioner kroner for at få det til at løbe rundt næste år. Mødet tirsdag aften blev brugt til at fremlægge klubbens nye profil for sponsorerne. Det skulle overbevise pengemændene om, at der er fremtid i Odense GOG. 

- Vi er hårdt ramt på vores økonomi efter konkursen i GOG. Det er rigtigt vigtigt for os at få tilkendegivet, hvad vi kan arbejde med næste år, sagde direktør Ditte Andersen før mødet. 

Sponsor Michael Johansen fra Sportsmaster i Odense var positivt indstillet op til mødet: 

- Vi synes det er startet godt op, også med hensyn til ungdommen og det samarbejde de laver med hovedklubben. Så det vil være brandærgerligt, hvis alt det arbejde går til spilde, siger han. 

Efter mødet havde GOG Odenses direktør håbet i behold:

- Jeg håber meget, at vi spiller håndbold i Odense i 2011. Vi har haft et godt og positivt møde, og nu ligger der en deadline d. 15. april. De kommende uger vil vise, hvor vi lander henne med budgetter, og hvad vi har at agere med for næste sæson.

Oversigt

    Oversigt