GOG og Aalborg henter sikre sejre i ligaen

GOG er på førstepladsen, mens Aalborg Håndbold indtager 888 Ligaens fjerdeplads

For GOG blev det til fjerde sejr på stribe i ligaen. Sejren kom i hus mod Nordsjælland, der efter en tæt første halvleg blev sat fuldstændig til vægs i anden halvleg.

Magnus Jøndals og Gøran Søgaard Johannesen bidrog hver med otte scoringer, og det var stærkt medvirkende til den endelige sejr på 34-25.

Efter en stime af nederlag har Aalborg Håndbold igen fundet nøglen til sejr.

I sidste weekend blev det til fuld gevinst mod KIF Kolding København, og lørdag gik det så ud over Sønderjyske. Aalborg vandt kampen 35-28 og har nu 20 point for 17 kampe.

Det rækker til en øjeblikkelig fjerdeplads i 888 Ligaen for de forsvarende danske mestre fra Aalborg.

Holdene fulgtes ad det meste af første halvleg, og Sønderjyske var en overgang foran med to scoringer. Mod slutningen satte Aalborg dog niveauet op og gik til pause foran med to.

En gylden periode i anden halvleg bragte Aalborg foran 28-23 og siden 31-25. Det kom Sønderjyske aldrig tilbage fra.

Andreas Holst Jensen var med sine seks mål en af Aalborgs drivkræfter, men i alt 12 spillere kom på tavlen for gæsterne.

En gyser af en håndboldkamp udspillede sig i Tønder, hvor hjemmeholdet havde besøg af Århus Håndbold.

Tønder havde en komfortabel føring det meste af anden halvleg, men mod slutningen kom århusianerne tilbage. Alligevel lukkede og slukkede Tønder til slut og sikrede vigtige point i bunden. Kampen endte 35-31.