GOG og Otterup i håndboldsamarbejde

Fyns to førende håndboldhold indleder nu et tæt samarbejde på herresiden. GOG og Otterup vil blandt andet samarbajde om træningen, sponsorer og talentudvikling. Derudover kan de to klubber dele spillere.

-

Fyns to førende håndboldhold indleder nu et tæt samarbejde på herresiden. GOG og Otterup vil blandt andet samarbajde om træningen, sponsorer og talentudvikling. Når Otterups håndboldherrer går på banen for fremtiden, kan der også være GOG-spillere på holdet. GOG og Otterup har lavet en samarbejdsaftale, der blandt andet betyder, at fynsk håndbold skal blive bedre til at udnytte talenter.  


Sponsorsamarbejde
De to klubber præsenterede det vidtgående samarbejde på et pressemøde mandag aften. Udover talentudvikling skal GOG og Otterup også til at træne sammen én gang om ugen, og samarbejde om sponsorer. Blandt andet har GOG købt bandrereklamepladsen, når de to klubber på lørdag mødes i pokalturningen.


Men samarbejdet betyder ikke, at de to klubber har ambitioner om at fusionere eller skabe et fælles hold på Fyn.


Ny træner
Samtidig med offentliggørelsen af samarbejdet meddelte den tidligere landsholdsspiller Bjarne Jeppesen, at han stopper som træner for Otterup til sommer. Ny træner bliver den nuværende træner for andetholdet Søren Simonsen.


 


 

Oversigt

    Oversigt