GOG overraskede igen i Champions League

Håndboldherrerne fra GOG vandt søndag 34-33 over slovenske Celje i Champions League, og fynboerne har fortsat mulighed for avancement i turneringen.

GOG's håndboldherrer kom ovenpå igen i mellemspillet i Champions League. Efter at have smidt sejren i sidste minut i sidste weekend mod ungarske Pick Szeged, vandt holdet søndag hjemme mod den slovenske storklub Celje, og er dermed fortsat med i kampen om gruppens enlige plads i semifinalen.

Selvom fynboerne var undertippede mod de slovenske modstandere, var det ikke til at se på hjemmeholdets spil. Ved pausen var stillingen 18-18, men på et flot første kvarter i anden halvleg kom hjemmeholdet foran 30-24. Solidt forsvarsspil, hurtige kontraløb og vigtige scoringer af talentet Mikkel Hansen afgjorde reelt kampen, og selvom fynboernes tempo blev sat ned i slutminutterne var sejren ikke alvorligt i fare.

Med sejren ligger fynboerne á point med FC Barcelona med fire point på førstepladsen. Lørdag vandt spanierne som ventet 33-28 ude mod Pick Szeged.