GOG på slutspilsplads med storsejr over Randers

-

GOG vandt over Randers og rykker op på slutspilspladsen, som FCK ser ud til at miste efter nederlag til Slagelse. Aalborg DH vandt topkamp over Ikast/Bording.

Håndboldkvinderne fra GOG tog onsdag med en storsejr på 38-23 over Randers HK i Håndboldligaen skridtet op på fjerdepladsen, der giver adgang til slutspillet. Med pausestillingen 21-10 var kampen reelt allerede afgjort ved halvleg, og hjemmeholdet kunne overlegent køre sejren hjem i de sidste 30 minutter.

I dysten om den vigtige fjerdeplads ser FCK ud til at have udspillet muligheden, da Slagelse som ventet på hjemmebanen uddelte øretæver til københavnerne med en sejr på 39-29.

FCK ligger på sjettepladsen, to point efter Ikast/Bording, der med nederlaget på 29-31 i topkampen mod Aalborg DH måtte aflevere slutspilspladsen til GOG. Netop GOG og Ikast/Bording har begge 25 point og mødes den 30. marts i en måske afgørende kamp.

Viborg slog hjemme bundholdet Kolding med 31-26 og er stadig tophold med 33 point - et point foran både Aalborg DH og Slagelse, der dog begge har spillet en kamp færre end Viborg.