I det fynske folks tjeneste

GOG på slutspilsplads med storsejr over Randers

GOG vandt over Randers og rykker op på slutspilspladsen, som FCK ser ud til at miste efter nederlag til Slagelse.

-

GOG vandt over Randers og rykker op på slutspilspladsen, som FCK ser ud til at miste efter nederlag til Slagelse. Aalborg DH vandt topkamp over Ikast/Bording.

Håndboldkvinderne fra GOG tog onsdag med en storsejr på 38-23 over Randers HK i Håndboldligaen skridtet op på fjerdepladsen, der giver adgang til slutspillet. Med pausestillingen 21-10 var kampen reelt allerede afgjort ved halvleg, og hjemmeholdet kunne overlegent køre sejren hjem i de sidste 30 minutter.

I dysten om den vigtige fjerdeplads ser FCK ud til at have udspillet muligheden, da Slagelse som ventet på hjemmebanen uddelte øretæver til københavnerne med en sejr på 39-29.

FCK ligger på sjettepladsen, to point efter Ikast/Bording, der med nederlaget på 29-31 i topkampen mod Aalborg DH måtte aflevere slutspilspladsen til GOG. Netop GOG og Ikast/Bording har begge 25 point og mødes den 30. marts i en måske afgørende kamp.

Viborg slog hjemme bundholdet Kolding med 31-26 og er stadig tophold med 33 point - et point foran både Aalborg DH og Slagelse, der dog begge har spillet en kamp færre end Viborg.
/ritzau/