GOG pointløse videre til dynamitpulje i slutspil

Til trods for en sikker sejr mod HC Midtjylland må håndboldholdet fra GOG sande, at der skal flere store præstationer til, hvis DM-guldet skal til Sydfyn.

Bjerringbro-Silkeborg tager andenpladsen i herrernes håndboldgrundspil efter sejren over Ribe-Esbjerg.

De forsvarende mestre fra Bjerringbro-Silkeborg (BSV) spillede sig onsdag aften til et godt udgangspunkt forud for DM-slutspillet i herrernes håndboldliga.

I sidste spillerunde sejrede BSV med 27-18 ude over Ribe-Esbjerg og sikrede sig dermed andenpladsen i grundspillet. Nok så vigtigt er det, at holdet tager to point med til slutspillet.

Det samme gør Aalborg, der allerede havde sikret sig førstepladsen. Derfor var det kun af kosmetisk betydning, at Aalborg onsdag tabte 24-26 ude til TTH Holstebro.

Netop TTH Holstebro havde muligheden for at overtage andenpladsen, men det forhindrede BSV med sin hjemmesejr. I stedet sluttede TTH på tredjepladsen.

BSV var i fin kontrol og kunne gå til pause med en føring på 14-10. Det blev aldrig spændende, og BSV trak yderligere fra efter pausen og tog en storsejr, selv om holdet befinder sig i et presset program med Champions League-kampe.

Skjern slutter på fjerdepladsen, selv om holdet sluttede af med et nederlag på 33-37 ude mod Aarhus.

GOG, der allerede var sikret femtepladsen, lukkede grundspillet med manér med en hjemmesejr på 28-21 over HC Midtjylland.

Sjettepladsen går til Mors-Thy, der i sidste runde slog bundholdet TMT Tønder med 28-24 på udebane.

Ribe-Esbjerg tager syvendepladsen foran KIF Kolding København, der med nød og næppe slog Sønderjyske 31-30 på hjemmebane.

KIF var bagud i stort set hele kampen, men i de døende sekunder lykkedes det at sikre sejren.

I rundens sidste kamp vandt Skanderborg med 30-22 ude over agterlanternen, Randers.

Nu fortsætter de otte bedste til slutspillet, hvor de inddeles i to grupper. Den ene består af Aalborg (2 point), Skjern (1), GOG og KIF. I den anden mødes BSV (2), TTH Holstebro (1), Mors-Thy og Ribe-Esbjerg.

 

Slutspilspuljer

Holdene møder hinanden hjemme og ude (seks spillerunder), hvorefter de to bedste fra hver gruppe avancerer til semifinalerne.

* Ligaens nummer ni, Aarhus, nummer ti, Sønderjyske, og nummer 11, HC Midtjylland, går nu på sommerferie.

* Nummer 12, Skanderborg, og nummer 13, TMT Tønder, skal ud i playoffkampe om at blive i ligaen mod henholdsvis nummer tre og to fra 1. division.

* Nummer 14, Randers, rykker ned i 1. division.

Oversigt

    Oversigt