GOG-sejr presser KIF's jagt på slutspil

KIF Kolding København måtte rejse hjem fra Fyn med et nederlag til GOG og står i stampe på syvendepladsen.

KIF Kolding København har haft svært ved at finde melodien i denne sæson i 888 Ligaen.

De store forventninger knytter sig altid til KIF, men klubben gjorde ikke håndboldlivet lettere onsdag aften.

Her tabte KIK på udebane med 29-34 til GOG, og dermed forbliver KIF på 22 point på syvendepladsen med fire kampe tilbage til at sikre en plads i slutspillet.

Otte hold går i slutspillet, og HC Midtjylland og Ribe-Esbjerg har begge 20 point på de næste pladser, og begge har spillet en kamp færre.

GOG nåede derimod op på 26 point på femtepladsen.

KIF var foran en enkelt gang i opgøret ved 1-0, men derfra blev det en lang vandring op ad bakke.

Allerede efter ti minutter lignede det en tidlig afgørelse på kampen, da GOG bragte sig foran 9-4.

Gæsterne blev taget på sengen og var også bagud 7-12 efter 17 minutter, og da Lasse Møller gjorde det til 15-10 i GOG's favør med otte minutter igen af første halvleg, så det stadig skidt ud for gæsterne.

GOG formåede at holde en føring på fem mål indtil da, men det lykkedes for gæsterne at slide sig ind i opgøret mod slutningen, og hjemmeholdet gik til pause foran 17-14.

To hurtige scoringer af GOG efter pausen øgede dog igen føringen til fem mål, da Magnus Jøndal scorede til 19-14.

Et fikst indspil til Henrik Jakobsen resulterede atter i den stabile afstand og en GOG-føring på 22-17 syv minutter efter pausen.

Med 12 minutter igen var hjemmeholdet foran 27-22, og GOG's sejr kom aldrig i fare.