GOG skal spille om bronze

KIF Kolding spillede sig i DM-finalen mod FCK Håndbold, da holdet ude snuppede en sejr på 29-26 over vinderne af grundspillet, AaB. GOG skal spille om bronze.

I skyggen af farcen om KIF Kolding-spilleren Bo Spellerbergs karantæne blev der også spillet håndbold i Aalborg. Og kampen mellem AaB og KIF Kolding endte med en sejr på 29-26 til KIF Kolding, der dermed spillede sig i DM-finalen, hvor de forsvarende mestre fra FCK Håndbold venter.

Gæsterne fra Kolding var bedst set over en hel kamp og især i anden halvleg var det udtalt, at holdet havde flest strenge at spille på i det etablerede spil. Højrebacken Kasper Søndergaard var god, og da landsholdskollegaen Bo Spellerberg få timer inden kampen havde fået ophævet sin karantæne - som han pådrog sig ved at kalde dommerne 'idioter' efter en kamp mod GOG Svendborg TGI i sidste weekend - gav det et naturligt overtag i forhold til AaB, der var hårdt ramt af afbud.

Den svenske playmaker Jonas Larholm var blevet ramt af en korsbåndsskade, og Daniel Svensson sad over med karantæne efter et rødt kort i onsdagens kamp mod GOG. Det påvirkede spillet så meget for AaB, at der aldrig kom gang i hverken forsvar og angreb i en kamp, der gav vinderne af grundspillet det første hjemmebanenederlag i denne sæson.

AaB dumpede tilmed ned på tredjepladsen i pulje 1, da GOG hjemme på Fyn besejrede Viborg HK med 41-26.

Oversigt

    Oversigt