GOG-spiller: Danmark slår Rusland

Den islandske playmaker Snorri Gudjonsson mener, at Danmark bør kunne slå Rusland, som dog har vist flot spil.

Island tabte lørdag til Rusland ved håndbold-VM. Men Danmark har et bedre hold og burde sagtens kunne besejre russerne i aften. Det vurderer den islandske landsholdsprofil Snorri Gudjonsson.

- Jeg tror sagtens, at danskerne kan slå Rusland. Danmark har rigtig mange gode, kloge og hurtige spillere, så det kommer til at blive vigtigt mod Rusland.

- Hvis danskerne kan holde tempoet højt, så tror jeg, at Danmark slår Rusland, vurderer Snorri Gudjonsson.

GOG-spilleren, som tidligere har spillet i AG København, inden klubben gik konkurs, advarer dog danskerne om, at Rusland er en meget anderledes modstander end tidligere.

- Russerne er blevet lidt mere internationale. De spillere mere utraditionelt, og de løber lidt mere kontra. Men Rusland har stadig store og stærke spillere.

- Jeg vil sige, at der er kommet lidt mere energi på deres hold, efter at de har skiftet træner. Det bliver svært at slå Rusland, understreger playmakeren.

Lørdag tabte Island 25-30 til russerne, som løb dem over ende i anden halvleg og havde flest kræfter til slut.

- Vi havde set mange kampe på video, så der var ikke noget, vi blev overrasket over, konstaterer Snorri Gudjonsson.

Han fremhæver især den russiske venstre back Sergei Gorbok, som scorede seks mål i kampen - alle fra ni meters distance.

- Jeg spillede sammen med ham i Rhein-Neckar Löwen, og han er en rigtig god håndboldspiller, som skyder godt, og man skal gå langt ud for at tackle ham.

- Det tror jeg dog, at Danmark kommer til at have styr på, siger den 31-årige islænding.

Snorri Gudjonsson glæder sig til desuden til onsdagens møde med Danmark senere i gruppespillet.

- Det bliver spændende. Det er altid spændende at spille mod Danmark. Det bliver hårdt mod Danmark, og jeg tror, at alle er klar over, at Danmark er favoritter. Også mod os.

- Når man er blandt favoritterne til at vinde VM, så er man favorit i næsten hver eneste kamp. Men vi tror på os selv som hold, og selvfølgelig går vi efter sejren mod Danmark, siger Snorri Gudjonsson.

Island møder Chile i eftermiddag, mens Danmark skal op imod Rusland klokken 20.15.

/ritzau/

Oversigt

    Oversigt