GOG-spillerne hang med skuffen

Mulen hang hos taberne fra GOG Svendborg, der kom katastrofalt fra start i anden halvleg af pokalfinalen mod KIF Kolding.

Det varede det meste af et kvarter, før døren til GOG's omklædningsrum endelig blev lukket op efter lørdagens pokalfinale i håndbold for mænd. Det skriver Ritzau.

Stemningen var helt nede i flisehøjde hos fynboerne, der de første 30 minutter lignede et vinderhold, men som indkasserede fire mål i rap i starten af anden halvleg.

- Det er for dårligt. Det var simpelthen ikke godt nok, at vi på den måde stod på hælene og blev kørt over. Fredrik Ohlander stod en god kamp i målet for Kolding, men vi skød ikke godt nok udefra. Det gælder også mig selv, sagde bagspilleren Mikkel Hansen, der lavede fem mål på 12 forsøg.

Stregspilleren Peter Svensson havde bandager på både albuer og knæ, men fik altså ingen pokaltitel ud af skrammerne.

- Jeg synes faktisk, at vi havde fortjent at stå med pokalen i dag. Vi har spillet en flot halvsæson og slog Bjerringbro-Silkeborg i semifinalen, hvor Kolding havde det en smule nemmere mod Fredericia. Men vi må ikke lave de fejl, vi laver. Det er bare ikke professionelt nok, sagde den skuffede GOG-spiller.

Oversigt

    Oversigt