GOG storleverandør til landsholdet

Otte af de spillere som i morgen skal spille EM-finale i Serbien har på et tidspunkt i deres karriere spillet i GOG.

Med flere danske mesterskaber havde den sydfynske klub GOG sin storhedstid i 90'erne og frem til 2010, hvor klubben gik konkurs. Men inden da, var klubben en talentfabrik, og spyttede den ene store stjerne ud efter den anden.

Det kan tydeligt aflæses på den danske EM-trup, hvor otte af holdets spillere har spillet i GOG. Det drejer sig om Mikkel Hansen, Anders Eggert, Niklas Landin, Kasper Nielsen, Lasse Svan, Thomas Mogensen, Mads Christiansen og Hans Lindberg, som alle har spillet i den gule trøje.

GOG's direktør Kasper Jørgensen har spillet på hold med dem alle.
- Det gør at man holder ekstra med drengene når man kender dem så godt, og jeg håber det bedste for dem. Det er nogle herlige gutter, og der er ingen tvivl om, at jeg ønsker det bedste for dem, siger Kasper Jørgensen.

Flere talenter på vej

Selv om GOG i øjeblikket spiller i 1. division, producerer de stadig talenter. I 2011 blev seks unge GOG'ere kåret til Årets Fund ved Sportslørdag, fordi de var med til at vinde ungdoms OL. Så Kasper Jørgensen er ikke i tvivl om, at der også i fremtiden vil være landsholdsspillere, som har trådt sine håndboldsko i GOG.

- Vi er på vej igen. Vores U14-drenge og vores U16 drenge blev danske mestre sidste år. Vores U18 drenge gør det rigtig godt i år, så der er en kæmpe talent masse, og jeg er helt sikker på, at der i den gruppe vi har nu er nogle kommende landsholdsspillere. Det er jeg ikke i tvivl om, siger Kasper Jørgensen.

Oversigt

    Oversigt