GOG tabte hjemme

Team Tvis Holstebro følger med i topstriden i herrernes håndboldliga efter udesejren over GOG.

Onsdagens mest interessante opgør i herrernes håndboldliga udspillede sig i Gudme, hvor hjemmeholdet GOG tog imod Team Tvis Holstebro.

Det var en kamp, hvor GOG kunne spille sig tættere på de fire suveræne tophold, men det lykkedes ikke. Team Tvis Holstebro sejrede 26-24 og ligger dermed på tredjepladsen i ligaen.

Allerede i første halvleg grundlagde jyderne sejren, og efter de første 30 minutter førte gæsterne 15-10.

GOG kom tættere på i anden halvleg, men Team Tvis Holstebro holdt stand og vandt med to mål. Topscorer i kampen blev udeholdets Magnus Bramming med syv scoringer.

I Skjern var det top mod bund, da Ringsted kom på besøg, og forskellen blev i den grad udstillet.

Skjern sejrede 40-23 efter at have ført 19-13 ved pausen.

I aftenens tredje kamp sejrede Aalborg med 24-19 hjemme over Mors efter 12-12 ved pausen.

Efter aftenens kampe ligger Skjern på førstepladsen med 38 point for 23 kampe, mens Aalborg er to point efter.

Team Tvis Holstebro ligger tre point efter ligesom KIF Kolding København. Sidstnævnte har dog spillet en kamp færre.

I kvindernes liga vandt Viborg med 30-21 ude mod København Håndbold, mens Randers hjemme slog Nykøbing F. med hele 30-14.

Viborg og Randers ligger nummer to og tre i ligaen, mens den forsvarende mester FC Midtjylland topper rækken.