GOG tabte med æren i behold

GOG Svendborg var foran det meste af kampen mod de forsvarende Champions League-mestre Ciudad Real, men tabte med fem.

For to år siden blev GOG Svendborg blæst ud af egen hal med et nederlag på 16 mål til det spanske storhold og forsvarende mestre Ciudad Real. Men søndag eftermiddag fik det danske hold med en imponerende indsats vist, at det kan være med, da det blev til et beskedent nederlag på 28-33 i Champions League ottendedelsfinalen.

GOG Svendborg var endda foran det meste af kampen. Det var solidt forsvarsspil og en stærkt spillende Peter Henriksen i målet, der var medvirkende til, at fynboerne kom foran efter et kvarter og holdt føringen til 18-15 ved pausen.

De gode takter forsatte i starten af anden halvleg, men til sidst blev fysikken udslagsgivende.

Samtidig med at pusten gik af hjemmeholdet, blev der brændt et par store chancer, og med et kvarter igen fik spanierne bragt sig foran 26-25 og trak yderligere fra i de sidste minutter.