Gog tabte prestigeopgør

Kolding IF's håndboldherrer vandt prestigeopgøret mod GOG Svendborg med 36-35. Frederik Ohlander redde Kolding sejren mod tyve sekunder igen.

Kolding IF var ved at smide det hele væk, men på hjemmebane lykkedes det alligevel holdet at vinde 36-35 over GOG Svendborg i herrernes håndboldliga.

Kolding og GOG har domineret dansk herrehåndbold de seneste mange år, og derfor er der også altid lidt mere end to point på spil, når de to hold mødes. Denne udgave af prestigeopgøret blev da også både spændende og målrig. Men efter 71 scoringer stod Kolding med to point, så holdet efter tre runder fortsat har maksimumpoint, mens GOG Svendborg led det første pointtab i sæsonen.

De to hold fulgtes ad i store dele af kampen, men midt i anden halvleg så det ud til, at Kolding for alvor skulle trække fra. Hjemmeholdet var med otte minutter tilbage foran med fem mål, men var lige ved at smide det hele væk til sidst. Holdet blev dog reddet af målmand Frederik Ohlander, der 20 sekunder før tid reddede Klavs Bruun Jørgensens forsøg.