GOG uden medaljer

GOG gik glip af medaljer for første gang siden 1999, mens Team Tvis Holstebro tog klubbens første med en klar sejr i den tredje bronzekamp i CBB Mobil Ligaen

Det var småt med spændingen, da Team Tvis Holstebro fredag aften sikrede sig bronzemedaljer i herrernes håndboldliga.

På hjemmebane var jyderne helt ustyrlige og vandt den tredje og afgørende kamp mod GOG Svendborg TGI med 34-26.

Dermed sikrede Tvis Holstebro sig klubbens første DM-medaljer siden samarbejdet mellem HH 90 og Tvis KFUM Håndbold blev en realitet i 2000, og bronzen fuldendte en flot sæson, hvor klubben vandt den danske pokalfinale, i øvrigt med en finalesejr over GOG.

Med nederlaget får GOG ingen medalje i herreligaen, hvilket er første gang i 10 år og blot anden gang i alt, siden holdet fik sin første medalje med sølv i 1988.

Kampen blev reelt afgjort i første halvleg, hvor Team Tvis Holstebro stormede af sted og gik til pause foran 18-11.

I anden halvleg formåede GOG aldrig at bringe spænding ind i kampen mellem grundspillets nummer syv og otte, hvor nummer syv viste sig at være bedst. Lars Rasmussen fra Tvis Holstebro blev kampens topscorer med ni mål.