I det fynske folks tjeneste

GOG vil samarbejde med Odense Håndbold

GOG's kvinder kan være på vej til Odense. Klubberne forhandler lige nu.

Odense Håndbold A/S og GOG A/S indleder forhandlinger om at skabe et samarbejde på damesiden for at sikre ligahåndbold på Fyn.

Økonomien omkring GOG's hold i den bedste liga har længe været anstrengt, og nu tager klubben konsekvensen og indleder forhandlinger med 1. divisionsklubben Odense Håndbold A/S for at skabe et fælles hold på damesiden og dermed sikre ligahåndbold på Fyn.

Det oplyser klubbernes ledelser i en fælles pressemeddelelse.

- Vi arbejder fremadrettet for at tilpasse GOG's forretningsmodel, og det vil være naturligt, at det på damesiden sker i samarbejde med Odense Håndbold, lyder det fra GOG's direktør Arne Buch.

Fra fusionsklubben Odense Håndbolds side understreger direktør Ditte Andersen, at man indleder samarbejdet for at fortsætte klubbens positive udvikling. Og at et samarbejde ikke vil bremse udviklingen i Odense Håndbolds moderklubber.

- Det ændrer ikke på vores visioner, men det vil i givet fald betyde, at vi skal gennemgå en hurtig udvikling i sommerpausen. Ambitionen er, at vi skal udfordre toppen af dansk damehåndbold, og vi skal arbejde professionelt til gavn for hele det fynske håndboldmiljø, siger Ditte Andersen.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.