GOG vinder braget mod Braga

GOG vandt 26-25 over Braga i håndboldens Champions League søndag - og bevarer dermed en yderst spinkel chance for at gå videre. Det sker, hvis GOG i den sidste kamp slår tyske THW Kiel på udebane og Braga samtidig taber til italienske Trieste.

26-25 efter barsk kamp mod portugiserne

Kampen, der blev spillet foran 524 tilskuere i Odense Stadionhal bød på stort set alt inden for håndbold; flot spil, spektakulære afslutninger, drama og ophidsede spillere.
GOG gik på banen for at vinde. Og efter flot spil i første halvleg, som GOG vandt 15-10, gik det videre mod sejren. Men i de sidste minutter var Braga ved at tage fusen på værterne. En to-måls føring blev reduceret i kampens sidste minut. Men til fynboernes fortjeneste kørte de til slut sejren hjem.
Dramaet i kampen faldt i flere omgange. I første halvleg reagerede Bragas spillere kraftigt, da målmanden høstede en to minutters udvisning for at sparke til målet.
I anden halvleg gik det over til håndgemæng. Herunder blev GOGs Simon Lindharts slået og den portugisiske topscorer Victor Tjikulajev fik marchordre.