GOG vinder pokalgys og slider sig i Final-4

GOG og BSV måtte i forlænget spilletid, inden GOG havde sikret sig en plads i pokalsemifinalerne.

GOG's håndboldherrer er klar til Final-4 i landspokalturneringen, efter at sydfynboerne vandt en meget spændende kvartfinale med 30-28 over Bjerringbro-Silkeborg efter forlænget spilletid.

1800 tilskuere i GOG Arena fik en ekstremt tæt kamp, hvor stillingen var 13-13 ved pausen og 25-25 efter ordinær tid, inden hjemmeholdet under stor jubel afgjorde det hele i de to gange fem minutters forlængelse.

Her førte GOG hele vejen, og Henrik Jacobsen sørgede for den endelige afgørelse med sin scoring til 30-28 i de sidste sekunder.

Sydfynboerne så ellers ud til at være ramt af nerver i slutningen af de ordinære 60 minutter. Holdet bragte sig foran 25-24 med ti minutter igen, men derefter lykkedes det slet ikke at score yderligere i en noget forkrampet slutfase.

Men heller ikke gæsterne formåede at udnytte flere muligheder for at skabe en afgørelse.

Rutinerede Michael Knudsen var i lang tid sikkerheden selv på BSV-stregen, men brændte for første gang med to minutter igen.

Hjemmeholdets Minik Dahl Høegh fremprovokerede en udvisning til BSV's Rasmus Jensen 33 sekunder før tid, og GOG-træner Jakob Larsen tog omgående timeout for at lægge en slagplan.

Men da planen skulle føres ud i livet, smed Dahl Høegh bolden væk, og så måtte de to hold ud i forlænget spilletid.

Med sejren er GOG det første af de fire hold i Final-4. De øvrige deltagere bliver fundet tirsdag, onsdag og torsdag.

Oversigt

    Oversigt