Grandprixvinder dropper fynsk musical

Sejren i Melodi Grand Prix har givet fynske Philip Thornhill så travlt, at han melder afbud til en lokal musical, han ellers var hovednavnet i.

Når Middelfart Ungdomsskole til marts lægger scene til en musical om Blues Brothers, bliver det uden Philip Thornhill i hovedrollen.

- Han sagde til mig i går, at han simpelthen ikke kan rumme musicalen i sit hoved, når han samtidig skal fokusere på Melodi Grand Prix, siger ungdomsskoleleder Knud Møller.

Afbuddet kommer efter den 19-årige musiker fra Middelfart i weekenden vandt det danske Melodi Grand Prix sammen med bandet Anti Social Media. Han får derfor travlt med forberedelserne til den internationale del af konkurrencen, der finder sted til maj.

- Det er rigtig ærgerligt, men det er godt for ham. Han er en gennemført god dreng - det er en chance, han får, og den skal han selvfølgelig forfølge, fortæller Knud Møller.

Philip Thornhills rolle bliver i stedet overtaget af Nicolai Hede Nielsen. Det er fra den 3. marts, Middelfart Ungdomsskole har præmiere på det musikalske stykke om bandet Blues Brothers.

Oversigt

    Oversigt