Gratis opvisning: Næsby varmer Brøndby IF op

Der bliver masser af fodbold i Næsby i weekenden 24.-26. juni. Udover opvisningskampen mellem Næsby og Brøndby mødes blandt andre 500 ungdomsspillere.

Der er gratis adgang for alle, når Næsby fredag 24. juni på Næsby Stadion / ALPI Arena Næsby varmer superligaklubben Brøndby IF op til de forestående udfordringer.

Det bliver samtidig muligheden for at se nærmere på klubbens nye cheftræner,  den 
48-årige tysker Alexander Zorniger, som tidligere har været cheftræner i blandt andet VfB Stuttgart og RB Leipzig.

Der er forventninger om, at Brøndby kommer til Næsby med et stærkt hold. Klubben står nemlig foran at tage hul på Europa League.

- Det er naturligvis altid interessant for en klub som vores, når et superligahold kommer på besøg. For drengene i vores 1. seniortrup bliver det også en interessant mulighed for at måle sig mod nogle af landets bedste spillere, og det i sig selv er motivation nok for spillerne. Ligeledes giver det altid lidt ekstra energi med forhåbentlig mange tilskuere på lægterne, udtaler Næsbys cheftræner Sebastian Brydegaard i en pressemeddelelse.

Masser af bold

Kampen sparkes i gang klokken 18.30 og er kommet i stand som en del af den samarbejdsaftale Næsby Boldklub har med klubben fra Vestegnen.  Og  udover kampen mellem Næsby og Brøndby, så byder dagen og weekenden på flere andre begivenheder på ALPI Arena Næsby. 

Næsby Boldklub afholder nemlig ind over weekenden 24.-26. juni H.C. Andersen Cup for U13 og U14, hvorfor op mod 500 spillere, trænere og ledere indtager anlægget. 

På selve dagen for Brøndby-kampen spilles et lokalopgør i U9 mellem Næsby og OKS klokken 17.30 og klokken 18.00 spiller Boldklubben Enghaven en opvisningskamp. 

Boldklubben Enghaven er en Speciel Olympics fodboldklub for udviklingshæmmede og lettere fysisk handicappede. 

 

 

Oversigt

    Oversigt