Greve inden pokalkamp mod FCM: Vi kan levere overraskelsen

OB møder onsdag formstærke FC Midtjylland i pokalturneringen. Mathias Greve tror på, at fynboerne kan slå de sejsrvante midtjyder.

Efter fem kampe uden nederlag er det et OB-hold med masser af selvtillid, der onsdag tager imod FC Midtjylland i pokalturneringens ottendedelsfinaler.

Her venter dog et endnu mere formstærkt hold, for FC Midtjylland kommer til Odense med imponerende seks sejre på stribe.

quote Der er helt klart muligheder for, at vi kan slå dem ud, selvom de er godt kørende

Mathias Greve, OB-spiller

Den stime kaster en del respekt af sig.

- Der venter os en hård modstander, der virkelig er godt kørende. De har fået tur i den med deres nye system, så det bliver en svær kamp. De kommer altid med en masse power og fysik. På det seneste har de haft stor succes med at spille med deres to store angribere foran, og de har begge lavet en masse mål. Så vi skal være forberedte på deres power, fysik og en masse individuelle spillere, der er profiler i Alka Superligaen, siger Mathias Greve til OB's hjemmeside

Kan levere overraskelsen

OB har ikke tabt i de fem seneste, hvis man medregner pokalkampen mod Fremad Amager. Derfor tror midtbanespilleren også på, at striberne kan lever en lille pokaloverraskelse mod Superligatopholdet fra FC Midtjylland onsdag aften. 

- Selvfølgelig er FC Midtjylland dygtige, og de er rigtig gode for tiden. Til gengæld er vi også inde i en god periode i øjeblikket, og vi har hentet point i de fire seneste kampe. Derfor er der helt klart muligheder for, at vi kan slå dem ud, selvom de er godt kørende, og vi vil i hvert fald gøre alt, hvad vi kan, siger Mathias Greve.

Kampen mellem OB og FC Midtjylland spilles på Odense Stadion onsdag den 25. oktober klokken 18.00.

Oversigt

    Oversigt