Grøn Koncert i Odense er udsolgt

27.000 mennesker har købt billet til fredagens Grøn Koncert i Odense, der er udsolgt.

Grøn Koncert i Odense er udsolgt. Det oplyser arrangøren Muskelsvindfonden, der fortæller, at der er blevet solgt 27.000 billetter til de grønne koncerter. 

- Det er helt vildt, skriver arrangørerne på Facebook. 

Sommerkoncerterne finder traditionen tro sted fredag på Dyrskuepladsen. Det er 36. gang, at Grøn Koncert afvikles i Odense.   

- Vi kan melde udsolgt i morgen i Odense, som er en af tourens største koncertbyer. Vi glæder os til en fantastisk solrig festdag i det fynske, siger indsamlingschef i Muskelsvindfonden Theis Petersen. 

Der var også udsolgt til Grøn Koncert i Odense i 2018. 

Danske hovednavne

Årets hovednavne på Grøn Koncert tæller blandt andre Dizzy Mizz Lizzy, Alphabeat, Carpark North og Anne Linnet Band - Anne Linnet, Sanne Salomonsen og Lis Sørensen. 

I Odense venter en dag med strålende solskinsvejr, dansk musik og kolde fadøl. Det kan ikke udelukkes, at det gode sommervejr har spillet en rolle i salget af de mange billetter.

Vejrudsigten melder om sol, skyfri himmel og op imod 32 grader i Odense fredag eftermiddag. Koncertpladsen åbner klokken 13.00 og lukker igen klokken 21.30. 

Der var også udsolgt til Grøn Koncert i Aarhus i lørdags, hvor 35.000 gæster mødte op. 

Folkene bag Grøn Koncert oplyser, at der fortsat er billetter til salg til de resterende grønne koncerter i Næstved og Valby.

Oversigt

    Oversigt