I det fynske folks tjeneste

Groft indbrud i Superbrugsen

Der var ikke mange penge tilbage i pengeskabet, efter at Superbrugsen på Rødegårdsvej i nat havde besøg af ubudne gæster.

Superbrugsen på Rødegårdsvej i det centrale Odense blev i nat udsat for at groft tyveri. Tyvene slap afsted med hele gårsdagens omsætning.

Det var flere øjenvidner til indbruddet, der alamerede politiet ved to-tiden i nat. Flere politibiler nåede frem til brugsen inden tyvene var færdige.

Men da tyvene tog flugten stødte de sammen med en politibil, og flugtbilen blev skadet. Det stoppede dog ikke tyvene, som fortsatte væk med 200 km. i timen i Odenses gader, så politiet valgt ikke at sætte efter dem, fordi det var for farligt.

Fyns Politi efterlyser en en mørk Audi A8 - eventuelt en sort eller grå bil, som har en ødelagt bagende. Fyns Politi kan kontaktes på telefon 114.

Tyveriet var tilsyneladende nøje planlagt, fordi tyvene på forhånd havde stjålet et sæt nøgler til brugsen, og på den måde skaffet sig adgang.

Fandt kølegitter på skole

Mandag formiddag fandt politiet et kølegitter fra politibilen , en t-shiort og et par sorte bokse fra brugsen på Vissenbjerg Skole. Kølegitteren har formentlig hængt fast på flugtbilen og fundet betyder at tyvene er flytet i vestlig retning ud af Odense.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.