Groft voldtægtsforsøg i Ringe

En 16-årig pige blev fredag ved 18-tiden udsat for en grov seksuel krænkelse. Hun kom med toget fra Svendborg til Ringe klokken 18.05. Herefter gik hun over mod kiosken i nærheden af stationen i Ringe. To mænd greb fat i hende og trak pigen ind på et areal ved siden af kiosken.

2 mænd overfaldt 16-årig pige fra Svendborg

En 16-årig pige blev fredag ved 18-tiden udsat for en grov seksuel krænkelse.
Hun kom med toget fra Svendborg til Ringe klokken 18.05. Herefter gik hun over mod kiosken i nærheden af stationen i Ringe. To mænd greb fat i hende og trak pigen ind på et areal ved siden af kiosken. Her forsøgte de at rykke tøjet af pigen. Da hun gjorde modstand og skreg, nåede de dog ikke at tage alt tøjet af og at gennemføre en decideret voldtægt. Den ene af mændene nåede dog at forulempe pigen alvorligt, da han på et tidspunkt havde hele sin hånd nede i hendes trusser.
Inden mændene stak af, stjal de pigens togkort og discman, hvorefter de kylede tasken efter hende. Overfaldsmændene beskrives som:
A: 25-30 år. 170-180 centimeter høj. Muskuløs med kort strithår, der kun er 3-4 centimeter langt. Han var iført en sort læderjakke og havde i øvrigt gråt og mørkt tøj på. Manden havde en Odense-pilsner i den ene hånd.
B: 25-30 år. 170-180 centimeter høj. Muskuløs. Et 4-kantet skæg om munden. Også han bar på en Odense pilsner.
Politiet har fundet een af flaskerne og håber nu at finde fingeraftryk.
Politiet i Svendborg mener, at nogen må have set overfaldet, da det var lyst. Alle opfordres til at henvende sig, hvis de i området finder togkortet eller discman'en.

Oversigt

    Oversigt