I det fynske folks tjeneste

Grov vold og fem nøgne mænd

Fyns Politi har haft rigeligt at se til med grov umotiveret gadevold, fulde folk og fem nøgne mænd.

01:22

Foto: arkiv

1 af 2

Kærestepar overfaldet

Et kærestepar fra Odense blev tidligt søndag morgen overfaldet af en 19-årig mand.

Parret havde netop været inde ved bageren på Hauges Plads i Bolbro, da den 19-årige og en kammerat på 18 år overfaldt kvinden verbalt.

- De talte nedladende til hende, og da manden kom ud, blev der ikke vekslet ét ord. Han blev bare banket - tværs over vejen af den 19-årige. Det er komplet umotiveret, fortæller vagtchef Lars Chr. Thede fra Fyns Politi og fortsætter:

- Og den 18-åriges fantastiske indsats i den her sag: Han står bare og griner af det hele. Så det er jo flot, lyder det lettere ironisk fra vagtchefen.

Den 24-årige mand slap fra det grove overfald med en blodtud og småskrammer i ansigtet.

Den 19-årige er kendt af politiet for tilsvarende kriminalitet og han blev efter et grundlovsforhør varetægtsfængslet i 14 dage.

Knæ i hovedet

En time tidligere gik det ud over to mænd på 24 og 29 år i Kochsgade i Odense, der blev overfaldet af en 24-årig fuld mand.

- Han råbte af de to, men da de ikke svarede, overfaldt han dem. Det virker som et komplet umotiveret overfald, siger vagtchefen.

Den ene fik et knæ i hovedet, mens den anden fik slag på halsen. Den 24-årige blev senere anholdt af politiet, som nu skal finde ud af, om manden skal i grundlovsforhør.

Smed tøjet

Fridage, godt vejr og alkohol får tilsyneladende folk til at opføre sig mærkværdigt. Nogle går amok, mens andre smider tøjet.

Det sidste gjorde fem unge mænd lidt efter midnat på Reventlowsvej i Odense, hvor de rendte rundt splitternøgne mellem de parkerede biler. Men det syn blev åbentbart for meget for en af naboerne, der ringede til politiet, der rykkede ud med det brede smil på, fortæller vagtchefen.

Mændene måtte pænt pakke de ædle dele ind igen og nyde fridagene med tøj på.