Grov vold på Uno X: To Black Army-medlemmer anholdt

Mandag blev to mænd fra Black Army anholdt. De er sigtet for at have begået grov vold mod en 31-årig mand på Uno X i marts måned. I alt er fire mænd anholdt i sagen.

Lørdag blev to mænd med relationer til Black Army varetægtsfængslet i fire uger efter en voldssag på en tankstation i Odense tilbage i marts. 

Mandag blev yderligere to mænd anholdt - disse to skulle ifølge Fyns Politi være medlemmer af Black Army. De to mænd vil blive fremstillet i lukket grundlovsforhør tirsdag morgen. Derfor har Fyns Politi heller ikke flere oplysninger eller kommentarer i sagen. 

Den 8. marts måtte politiet rykke talstærkt ud til Uno X-tanken på Åsumvej i Odense efter to grupperinger var stødt sammen . Dengang oplyste Fyns Politi til TV 2/FYN, at en mand var blevet stukket med en kniv, og at der var to biler, der var kørt ind i hinanden i forbindelse med opgøret. 

Fyns Politi oplyser i en pressemeddelelse, at man har stærkt fokus på bekæmpelse af bander, og man er derfor meget tilfreds emd de yderligere anholdelser i sagen. 

 

Oversigt

    Oversigt