I det fynske folks tjeneste

Grov vold på Uno X: To Black Army-medlemmer anholdt

Foto: Ken Petersen

Mandag blev to mænd fra Black Army anholdt. De er sigtet for at have begået grov vold mod en 31-årig mand på Uno X i marts måned. I alt er fire mænd anholdt i sagen.

Lørdag blev to mænd med relationer til Black Army varetægtsfængslet i fire uger efter en voldssag på en tankstation i Odense tilbage i marts. 

Mandag blev yderligere to mænd anholdt - disse to skulle ifølge Fyns Politi være medlemmer af Black Army. De to mænd vil blive fremstillet i lukket grundlovsforhør tirsdag morgen. Derfor har Fyns Politi heller ikke flere oplysninger eller kommentarer i sagen. 

Læs også Politiet bekræfter: Mand stukket med kniv

Den 8. marts måtte politiet rykke talstærkt ud til Uno X-tanken på Åsumvej i Odense efter to grupperinger var stødt sammen . Dengang oplyste Fyns Politi til TV 2/FYN, at en mand var blevet stukket med en kniv, og at der var to biler, der var kørt ind i hinanden i forbindelse med opgøret. 

Fyns Politi oplyser i en pressemeddelelse, at man har stærkt fokus på bekæmpelse af bander, og man er derfor meget tilfreds emd de yderligere anholdelser i sagen. 

 

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.