To grove voldssager i Odense

Odense Politi måtte i to tilfælde rykke ud for at komme voldsofre til undsætning. Det ene tilfælde bar præg af et internt opgør. Det andet var biltyves overfald på en mand, der ville holde dem tilbage.

Slag, spark og hundebid

Cirka klokken 22.30 tirsdag opstod der klammeri på Egeparkens parkeringsplads i Vollsmose. Fire mænd gik løs på en femte. Han blev slået ned, sparket og tildelt slag med en baseball-kølle, hvorefter der blev pudset en rottweiler på ham, så han blev bidt flere gange.

To mænd på 33 år og 49 år, der begge bor i Vollsmoseområdet, blev anholdt, dog ikke ejeren af rottweileren. Offeret er fra Fredericia. Alle er af jugoslavisk herkomst og kendt af politiet i forvejen.

- Det havde karakter af et tæskehold i et internt opgør, siger vagthavende ved Odense Politi.

Politiet kender dog endnu ikke årsagen til opgøret. Til gengæld har politiet mistanke om at de fem mænd er involveret i andre forhold, som nu bliver undersøgt nærmere,

Ville stoppe biltyve og fik tæsk

Ved halvfem-tiden onsdag morgen blev det anmeldt, at tre unge mænd var igang med at bryde ind i biler på Søhustoften i Odense N.

Anmelderen forsøgte at tilbageholde tyvene, men de gik til angreb på ham. Han blev slået 10 til 20 gange i ansigtet og sparket på kroppen.

Politiet kom ret hurtigt på stedet og anholdt to mænd på 20 og 22 år, som begge er fra Søhus-området.

Ved gerningsstedet fandt politiet en stjålet bil med en del tyvekoster i, ligesom flere biler på stedet var brudt op eller forsøgt brudt op.

I den videre efterforskning af sagen vil politiet inddrage, at der i et stykke tid har været adskillige biltyverier i Søhus. 

Oversigt

    Oversigt